MISSA INTE ATT BOKA IN DIG PÅ DETTA DEN 10/11-14

Carolina Klüft och Lotta Wiström välkomnar dig till en föreläsning!

Två vinnarskallar från två olika arenor!
Hur har det lyckats, och vad har de gemensamt?

HOTELL BIRGER JARL, BIRGER JARLSGATAN 61A, STOCKHOLM
MÅNDAGEN DEN 10 NOVEMBER, 2014
18:00 – 21:00

Ta chansen att att få energi i höstmörkret. Du bjuds nu in till en helkväll med energi, nyttiga tips och tänkvärda idéer på hur du kan skapa världens bästa liv och dessutom må bra!

PRIS: 595:-
BOKA 5 PLATSER, BETALA FÖR 4

Anmäl dig här!

Evenemanget kostar 595: – per person. Gå 5, betala för 4. Max 300 deltagare. Moms tillkommer. Anmälan är bindande.

 

 

***

Oskar Kihlborg ska skippa rövarhistorierna under sitt sommarprat i P1 den 25 juli!

 

3302747_2048_1152

Äventyrare, fotograf, föreläsare

– Jag kan ingenting om sport och är urusel på golf. Men jag har klättrat upp för världens högsta berg och jag har spelat krocket under isen. Drivkraften är en nyfikenhet på livet, att inspirera och att utvecklas som människa. Livet är ett stort äventyr. Eller ingenting.

Läs mer om Oskars föreläsningar här!

                                                              ***

XOsistersXO Sisters finns nu hos Kryssprodutkion, läs mer här!

 

 

 

 

                                                                 ***

 

Ännu en guldklimp bland oss!

Maria Antoniou är skådespelarcoach och som coach inom presentationsteknik.

Maria hjälper föredragshållare att strukturera upp sitt tal, hantera talarängslan och konsten att fånga en publik.

Läs mer om Maria genom att klicka här!

 

                                                                 ***

Kryssproduktion kan stolt berätta att nytt samarbete med Bengt och Lotta Wiström inletts!

new_front_cycler_0

Deras filosofi är VM-filosofin, eller filosofi efter Bengt Wiströms ledarskap och tänk, skulle kunna sammanfattas i ett par hållpunkter. Det ena handlar om synen på människor, både dig själv som individ och andra. Vi utgår alltid ifrån att de vi möter är fantastiska. Det är vår erfarenhet att människor känner en större trygghet och tillit när de börjar från toppen och inte behöver arbeta sig uppåt för att duga.

De allra flesta utgår ifrån ett motsatt tänk, det vill säga att du får bevisa att du duger. Vi utgår ifrån att du inte bara duger utan att du verkligen är fantastisk. Det är sedan dina egna beteenden som kan degradera dig eller låta dig bibehålla uppfattningen om dig. Tänk, du har makten helt i dina egna händer!

Den andra fundamentala biten i filosofin handlar om individens kraft att nå sina mål och uppfylla sina drömmar. Vi säger att allt är möjligt bara du har tillräckligt mycket vilja och är beredd att förstå vad som krävs för att du ska nå dit du vill.

Genom den erfarenhet vi fått genom åren vet vi att i stort sett alla individer har minst 25 % outnyttjad potential inom sig. Potential som vi av olika anledningar endera inte vågar eller inte orkar plocka fram. Det vanligaste är att vi är för rädda för att vara fantastiska.

Människor i stort vågar inte glänsa, lysa och lyckas. Tänk vad ska andra säga då? Vi hoppas att fler och fler ska våga se sin egen storhet utan att för den sakens skull kliva på andra eller tro sig förmer än andra. Livet är fantastiskt precis som du och det enda som hindrar dig från att ta klivet ut och leva fullt ut är till största delen du själv. Du är din störste fiende och ju snabbare du börjar förstå dig själv desto snabbare kommer du att kunna ta för dig av livets smörgåsbord.

Företag, team och individer som valt att leva efter VM-filosofin har snabbt sett vilka resultat det för med sig när vi börjar uppmärksamma det goda, det vackra, det vi har att vara tacksam över istället för att leta fel och vara negativa.

Kraften ligger i energi, energi att vara positiv och se möjligheter. Utgå ifrån det positiva men inte ljuga för sig själv utan se det jag ser, höra det jag hör och känna det jag känner. Vågar jag lita på det och vågar jag tro att jag är fantastisk precis som du och vågar jag måla upp bilden av hur mitt liv ska se ut så kommer jag att lyckas. Det tror inte vi, det vet vi! Frågan är vad du tror på….

Läs Bengt och Lotta Wiströms presentationer  HÄR!

 

 

***

 

 

TRENDRAPPORTEN 2014

Nu är det nästan fullt i Stockholm och i Malmö. I Göteborg finns platser kvar ännu. Så skynda om du är sugen på att komma och se mig presentera min kanske viktigaste trendrapport någonsin. Nu gäller det verkligen att tänka om och det går väldigt snabbt! Anmäler du dig som trendspanarens vän så får du 200:- i rabatt och betalar bara 695:- ex moms. Klicka här för att läsa mer

 

***

Stockholm – it’s not a coincidence!

Kryssproduktions egna Charlie Caper – se och njut! Klicka här!
Över 500 000 klick på Youtube!

 

***

 

Kryssproduktion presenterar stolt ytterligare en fantastisk föreläsare – Pär Holmgren!
Pär Holmgren – TV-känd meterolog med passion för klimatfrågor

foto02-1Efter 20 år som meteorolog på SVT har jag sedan 2009 haft möjligheten att arbeta heltid med hållbarhetsfrågor, och då främst klimatförändringarna.

Pär Holmgren föreläser om kopplingarna mellan miljöfrågor, klimatfrågor och mer humanitära frågeställningar.

Det vanliga vädret i sig intresserar inte meteorologen Pär alls lika mycket som klimatfrågor. Växthuseffekten och klimatförändringarna; de berör oss alla. Går vi mot en ny istid eller blir det bara varmare? I ett hundraårsperspektiv blir det varmare, och redan inom några årtionden kanske en ”normalvinter” i Sydsverige inte längre är någon vinter.

Det viktiga för Pär är att förklara kopplingarna mellan de rena miljöfrågorna, de naturvetenskapliga frågorna och de följdverkningar som de för med sig, de mer humanitära frågeställningarna. Är Pär pessimistisk? Nej, snarare realistisk. Vi kan gå över från olja och kol till ekologiskt och långsiktigt hållbara alternativ – och ju förr vi gör det , desto lindrigare kommer vi undan. När samhället väl börjar reagera så kan det gå fort. Pär Holmgren lär dig tolka de många klimatbudskap som möter oss och ger också tips om hur du kan ”klimatsäkra” ditt dagliga liv.

Läs mer om Pär Klicka här!

 

 

***

”Mrs Murphy skjuter huvudet av Mr Jante med välriktade champagnekorkar!”

Vill ni veta hur och också bli ”Agents Of Fabulousness” boka Mrs M and she will come to your rescue!! Seminarier, föreläsningar, workshops, möhippor, företagsvård, you’ll name it, we’ll fix it!

 

***

 

GRATTIS! Vinnare är dragna från förra veckans tävling!

dragning-grattis

Kristina Wiklundh på Bonnier – middag för 2 i  Nalens restaurangen
Sara Holmstrand på Munters – 2 biljetter till föreställningen Bröderna Luuk – får man göra slut med sitt syskon

***

 

DSC_0091

Väldigt glad och nöjd efter kundträff som Kryssproduktion och Nalen hade i kväll! Tack Maria Möller, Oskar Kihlborg, Nalens personal, Ugglapraktiken och främst alla ni 80 glada gäster!

Vinnare kommer inom kort att presenteras på denna hemsida eller Nalens hemsida.

Vinsterna är 2 biljetter till Bröderna Luuk – får man göra slut med sitt syskon

eller

En underbar middag för 2 personer på Nalens restaurang

 

 

Läs mer om Kryssproduktions samarbetspartner Nalen här!

 

 

 

Glad Påsk önskar Kryssproduktion
| |

Hälsning om en Glad Påsk från    

Nalen + Kryssproduktion = sant
| |

Välkommen på vårmingel! Klicka på bilden så får du veta mer.

Hemsidan är klar!
| |

Nu är hemsidan uppe och vi vill tacka Linda Linnskog Rudh på Linnskog Rudh & Partner för ett fantastiskt arbete!    

Välkommen till Kryssproduktion!
| |

Nu är vår nya hemsida klar – ta gärna en tur och botanisera bland de fantastiska estradörer vi kan förmedla till era evenemang. Självklart är ni varmt välkomna att kontakta oss – kontaktuppgifter finns under fliken kontakt!