Kärleksplåster Flyer 2 sidor

Kärleksplåster

En varm och komisk föreställning där Anna Widing med hjälp av sånger av Peter LeMarc och texter av Martin Ahlvin filosoferar över vår bild av ett lyckat liv. Har tvåsamheten gått och blivit vår nya religion som vi tror ska lösa alla de där existentiella problemen vi går omkring med?
Bara jag träffar den rätte….Då!
Bor lyckan verkligen i det perfekta förhållandet? Bor lyckan över huvud taget i något som ligger utanför oss själva? Det perfekta jobbet, det perfekta hemmet; den perfekta oföränderliga livssituationen…
Eller bär vi den för alltid inom oss i våra hjärtan?

 

Om föreställningen Kärleksplåster

Föreställningens målgrupp: Vuxna i alla åldrar

Föreställningens längd: ca 55 minuter utan paus

Teknisk information

Scenmått: minst 3×5 m (lite flexibelt och större går naturligtvis bra) .

Rekvisita: En barstol, ett mindre bord, en stol, en piedestal, en större matta, en stol utan armstöd till dragspelaren

Ljud och mikrofonstativ: PA med två medhörningsmonitorer. Förstärkning för sång, kontrabas och dragspel: en trådlös sångmikrofon, två lineboxar till instrumenten, ett rakt mikrofonstativ med rund fot. För större lokaler: En hudfärgad mygga (ej talmygga)

Ljus: Anpassat efter lokalen. minimum ett varmt grundljus

 

Anna Widing är skådespelerska och sångerska, utbildad på Teaterhögskolan i Stockholm och Balettakademien i Göteborg. Hon slog igenom med rollen som Maureen i den svenska originaluppsättningen av ”Rent” på Göta Lejon och har därefter medverkat i ett stort antal musikaler och teaterföreställningar. Hon har också synts i Melodifestivalen som Claudia Cash i electrogruppen Pay TV och på senare tid har hon blandat genrer och jobbat med allt från teater, musikal, konserter, performance, TV och långfilm.

Det som glad sjunger inföttesDSC_8131vers1 kopia