Karin Tydén 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROGRAMMERA FÖR FRAMGÅNG

Det finns inga framgångsrika och inga misslyckade människor. Istället finns det människor som gör något med sin potential och så finns det andra med samma potential, men som inte gör något åt den. För att komma åt din potential behöver du förstå hur ditt undermedvetna fungerar, hur dina tankar styr dig och hur du spränger blockeringarna.

Under denna föreläsning tas du med på en spännande resa i ditt eget operativsystem. Du får 5 insikter från hypnosens världs och hur dessa insikter kan förändra dig själv, ditt ledarskap och ditt företag.

Längd: 2 timmar

Presentation

Karin Tydén, fd TV-profil, med flera drömjobb i bagaget. Numera entreprenör och hjälper individer skapa ett nytt mindset – i 5:ans växel.  Karin är internationellt certifierad hypnotisör och coach och har sin bas i Malmö och Stockholm. Hon har utvecklat sitt eget unika sätt att arbeta med hypnos och anlitas flitigt av bl.a. skådespelare, artister, TV-personligheter, politiker och företagsledare, både i Sverige och utomlands. Med små förändringar hjälper hon dig att nå stora resultat.

 

 

Läs mer om Karin Tydén på hennes hemsida www.karintyden.se, bara att trycka här så kommer du dit!

Länk om kändisar som använt hypnos! klicka här!