Monica Z & Jag

10474665_10152290308754613_204890280426133721_nMed stor värme tar sångerskan och artisten Lena Nilsson sig an Monica Zetterlunds fantastiska låtar. Publikkontakt, humor och hög musikalisk kvalitet är ett signum för Lenas konserter.

Förutom Monicas underbara sånger bjuds det även på anekdoter om denna stora artist. Programmet kan delas upp på två eller tre set. Lena kommer tillsammans med sin pianist Carina E Nilsson och de skapar ett skönt sväng med stämningsfull eftertanke och mycket skratt.

Lena är en artist med lång och bred karriär. Ni känner bl a igen henne från sånggruppen Avec som sålde guld med sin julskiva. De var ständiga gästartister i ”Allsång på Skansen” under tre år och gav ut det kritikerrosade albumet ”Avec”. Andra sammanhang Lena medverkat i är Rhapsody in Rock med Robert Wells, visfestivaler, krogshower, revyer och ett antal tv-program. Spelningarna på jazzklubb i London, konserter i Abu Dhabi och Vietnam samt musikalföreställningen ”Musical forever” i Norge är ett axplock ur henne engagemang det senaste åren och man har även kunnat se henne vid många andra arrangemang, både offentliga och privata tillställningar.

lenavaxholmLenapublikhavLenaNilssonlive1