Pontus Ströbaek är helt autodidakt. Med trettio års erfarenhet av att stå på en scen i olika former har Pontus de senaste åtta åren hjälpt Föreläsare, Talare och Företagsledare med att ”framträda med trovärdighet på scen”.

Pontus har en helt egen syn och ideologi på vad det är som behövs för att nå ut med sitt budskap.

Och nu är det dags för honom själv att erbjuda en föreläsning i ämnet.

Med riktigt innehåll och med handfasta tips talar Pontus om sina teser när det gäller kommunikation, presentationer och scenskräck. Optimering, manipulation och humor i en kontrollstrukturerad röra.

Pontus är inte bra på det han gör, han är den bästa.

Press-Pontus-Ströbaek-II-150x150

 

 

 

 

 

 

DEN ENDA RIKTIGA TALARCOACHEN I SVERIGE

SLUTA TÄNKA UTANFÖR BOXEN, EFTERSOM DET INTE FINNS NÅGON BOX

Vill du bli bättre på att hålla anföranden, presentationer eller föreläsningar? Känner du dig obekväm att prata inför folk eller vill du bara bli bekvämare och lära dig nycklarna till hur man blir lite roligare och mycket bättre?
Pontus Ströbaek har svaren.

Pontus Ströbaek har över 25 års erfarenhet inom kultur och media. Han har medverkat på SVT i både Bolibompa och Upp till bevis samt nu nyligen varit med och tagit fram dokumentären ”Talaren” som sänts på SVT. Som komiker var Pontus med och startade den legendariska klubben ”Tommy” på 90-talet. Guldmasknominerad för huvudroll i Hetaste Laget och Hotelliggaren. Regissören Pontus har gjort Pensionärsjävlar och Sommartorpet med Ernst på TV och på scen har han regisserat Buddy Holly och Alice i Underlandet. De senaste sex åren har Pontus framgångsrikt arbetat med flera kända föreläsare som föreläsningscoach.